Hvalpe

Toller hvalp

Hvalpene hos Mac Toller er opvokset med stor vægt på socialisering og prægning, så hvalpene lever op til familiens ønske om en god familie- og brugshund. Derfor får de besøg af børn, andre voksne, vores andre hunde samt udsættes for diverse hverdagslyde, som fjernsyn, musik, støvsuger, opvaskemaskine og meget andet, lige som vi gør vores absolut bedste for at træne renlighed.

Vores hjem er åbent for alle, som gerne vil se vores lille kennel, og man kan besøge hvalpene så tit man gerne vil, så længe man kontakter os og aftaler tidspunkt.

Hvalpekøb

Er du interesseret i en hvalp fra os? Så bedes du kontakte os enten via mail eller på telefon. For os er det vigtigt, at man bruger sin hund dagligt, så den både bliver udfordret fysisk og mentalt. Derfor forventer vi naturligvis, at i har sat jer grundigt ind i racen inden i kontakter os med henblik på hvalpekøb.

Vi har en Facebook gruppe – Mac Toller, som alle kan blive medlem af hvor vi forsøger at poste dagligt med billeder og nyheder.

Hvalpebesøg kan ske fra at hvalpene er fyldt 4 uger. Hvis i er interesseret i en af hvalpene efter jeres første besøg opkræves et depositum på 2000,- som tilbagebetales hvis der fortrydes. Resten af betalingen sker ved afhentning af hvalpen når den fylder 8 uger.

Med alle hvalpene medfølger DKK-Købskontrakt, DKK-stambog, dyrelægeattest, hvalpene er vaccineret, chipmærket og med ormekure. Derudover medfølger der købskontrakt, hvalpefoder fra Essential, tæppe, halsbånd, sele, snor, legetøj og sygforsikring i en måned.

Pasning af hund

Hos Mac Toller tilbyder vi at passe din hund, som er købt hos os, når du skal ud og rejse eller liggende til en rimelig pris. Specielt i sommerferien er det en fin ide, at være ude i god tid. Alle pasningshunde får mindst en lang daglig gåtur sammen med vores egne hunde på gården. 

Bella og Lukas

Hvalpekuld 2023

Natten til søndag d. 7 maj 2023 kom et stort kuld hvalpe til verden – 8 fine og sunde hvalpe. Heriblandt er 2 tæver og 6 hanner. Alle skønne hvalpe har fundet deres nye hjem. Hvalpene i kuldet her starter alle med A, da dette er vores aller første hvalpekuld hos Mac Toller.

Adresse

Bjergvej 82, Tvenstrup, 8300 Odder

Opdrætterne

Marianne Christiansen & Allan Guldbæk Christiansen

E-mail

mc-beregning@mail.dk

Telefon 

+45 28 90 78 23